20.3.13

Haasteet ja kofeiiniproteiini

Saimme mansikkamanian kirjoittaja Anniinalta ruusuja lettutaikinareseptistä. Sen siitä saa kun tulee kirjoittelemaan meidän kommenttikenttiin. Heitimme haasteen Anniinalle ja hänen soutuporukalleen treenistä. Soutua ja WOD kuulostaa hyvältä, soutu jäätyneellä alustalla taas kuulostaa enemmän V2Powerilta. Katsotaan tarttuuko tytöt syöttiin vai jänistävätkö.

Kävi miten kävi, käykäähän lukaisemassa Anskun tunteenpurkauksia ja keskivertoa vilkkaamman ihmisen ajatuksenjuoksusta. http://mansikkamania.blogspot.fi/

Samaan aikaan haasteita ja experimentaaleja kertyy. Tankotanssi on ohjelmassa tämän viikon Perjantaina, ensi viikolla Jooga ja tulevaisuudesta vain luoja tietää.

Erikoiskahvien leijonakuningas


Lisäksi tämä, koska random:
Spartanilla on kauan ollut salainen resepti vanilla latten kokkaamiseen. Pitkäaikaisen yritysvakoilun, yksityisetsivien käytön ja soluttautumisen lopputuloksena voin vihdoin ylpeänä julistaa saaneeni sen selville!

Kuvassa mukana kahvi, salainen ainesosa ja valmis Vanilla Latté ala Spartan. Se oikeasti piru maistui hyvälle. Rohkeina kokeilijoina osasivat kertoa reseptin toimivan myös Gainomaxin vanillalla.

- V2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!