25.3.13

I hate Mondays

Ja sit olis maanantai...

7:00 beep beeep beeeep pärähtää soimaan suoraa korvaan kierittyäni yöllä suoraan puhelimen päälle. Hetken hierosin naamastani pois Pohjois-Korean suuren johtajankin suosiman HTC:n logoa. No enpä ainakaan nukahtanut näppäimistölle...

Kiireisinä pisnesmiehinä oltiin varattu aamun UTX reenille tasan tunti aikaa, mikä mahdollistaa hyvän nopean reenin ja siitä blogaamisen, ei muuta, piste, loppu, slut.

Paikka oltiin katsottu valmiiksi. Ennen meikäläisen etelään lähtöä bongattiin satsi Åbo stadsin ystävällisesti iha meitä varte pilkkomaa koivutukkia junaradan vierestä ja meinattiin niiden kanssa vähän mavetella ja tehdä erinäköisiä voimaharjoitteita. Varsinkin nyt kun V2 yrittää myöhemmin tänään olla murskautumatta Leokon alle räpeltäessään jotain Tempausmaximiaan. = aerobinen rääkki ei tule aamulla kysymykseenkään.

Tällainen maanantai ei olisi enää niin paha...
Lähdin hölkkäilemään pelipaikalle ja ihmettelin että kuka helvetin pälli vetää vanhalla Pemarin raadolla poikittain pyörätielle. Juuri kun olin aikeissa repiä romusta viimeisenkin ehjän peilin veks, kuuluikin tuttu ääni kuskin paikalta. V2 oli ihan oikeesti liikkeellä tällä jokaisen ES Jonnen märällä päiväunella.

Luulisi että Turun kaupungissa voi luottaa yhteen asiaan, siihen ettei hommia hoideta. Kaikki helvetin romut ja paskat saavat seistä paikallaan vuosikausia. Luhistumiskuntoisia palaneita puutalojakaan ei kukaan uskalla purkaa arvotonteilta, vaan huomiota kiinnitetään enemmän johonkin miljoonia maksavaan Pennisiltaan tai päivän seuraavaan lakisääteiseen.

Mutta nyt meidän tuli katkerina niellä karvas totuus. Voimailuvälineemme oli siirretty autuaammille lahoamismaille. Paikalla ei ollut mitään muuta kuin pari risua ja jäniksenpapanaa, joiden neppailusta emme juuri innostuneet.


Yritimme nopeasti havainnoida lähiympäristöstä jotakin väkivaltaiseen voimaharjoitteluun soveltuvaa, mutta tuloksetta. Aika oli meitä vastaan ja koko tienoo suorastaa nuoltu puhtaaksi kaikesta urbaanista paskasta, jota yleensä pitäisi olla joka ojanpohjalla. Jouduimme myöntämään tappiomme ja lohduttautumaan tiedolla iltapäivän salitreenistä. UTX suoritetaan siis myöhemmin tällä viikolla.

Loput 35 minuuttia vietimme keskustelemalla V2:den uudesta aluevaltauksesta, eli vaahtokylvystä Vesipedon Kylpyvaahdon kanssa. V2 kun oli kuulemma ensimmäistä kertaa ikinä käyttänyt kylpyammettaan eilen illalla....











Lapsiturvallinen versio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!