11.3.13

Painonnosto VS. Voimanosto

Jokunen ihmetteli mun tavoitteita ja sanaa painonnosto. Erotellaan nämä nyt sitten: voimanostot ja painonnostot. Tiedän arkikielessä termien menevän sekaisin kuin proteiinilettutaikina blenderistä.

Tässä : 
Painonnosto
- Tempaus (Snatch)
- Rinnalleveto + työntö (Clean & Jerk)

Voimanosto
- Penkkipunnerrus (Bench Press)
- Takakyykky (Squat)
- Maastaveto (Deadlift)

Lopputulema: voimanostajat on hiton vahvoja, painonnostajat tekniikkahiiriä. Tai noh. Jos Olympialaisia katsoo niin kyl ne kaikki aika kovassa kunnossa taitanee olla.

V1 luikerteli salille samaan aikaan kun olin rinnallevetotekniikkaa hiomassa ja sai suggestiotekniikoillaan yllytettyä kuvattavaksi. Alla kuvia allekirjoittaneesta ilmeiden kera (salilla pyritään aina parhaaseen ulkoasuun, ei suoritukseen). 

Etukyykky
Maastaveto
Palautuminen 30 sec
Rinnalleveto
Tempaus
Rinnalleveto vastaanotto
Tempaus vastaanotto
Step Dance


1 kommentti:

  1. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com
    (en ole botti :) )

    VastaaPoista

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!