23.3.13

Tankotanssi update 2

Kuin kotonansa!
Jossain vaiheessa klo 7 pm oli vaihtunut klo 17:sta kalenterikirjanpidossa. Eli V2Power saapui paikalle vain kaksi tuntia etukäteen. Dance Studio Funky:n aulassa ei sillon vielä ollut paljoa ihmisiä, tunnit olivat käynnissä.

Kahden tunnin kuluttua kun tulimme uudelleen ovesta sisään, oli tupa täynnä naisia. Herätimme jostain syystä katseita. Pukuhuoneessa kahdella goljatilla lähti sumuverho silmien edestä. Tajusimme tämän olevan naisten tunti, siispä ihmiset miettivät mitä laittavat päälle. Molempien mallailtua paria teknistä ja pari T-paitaa päällemme, päätimme antaa periksi. Sama se sitten on. Sitäpaitsi rumasti pukeutuneilta ei odoteta muita kuin rumia suorituksia.

Silmät kiiluen auttamassa
Esiintymiskokemus poistaa jännitystä uusista tilanteista. Aulassa tuntia odotellessa molemmat totesimme, ettei ole ikinä jännitänyt näin saatanasti. Jessin nauru meitä kohtaan ei helpottanut tilannetta.


Ovien auetessa tanssisalin puolelle, ei tarvittu montaa silmäystä V1:n kanssa kun olimme jo matkalla kohti takariviä. Luonnollisesti matka keskeytettiin ja meidät määrättiin Nettan toimesta etumaiselle tangolle ihmisten töllättäväksi.

Lämmittelyiden alkaessa tajusin miksi naiset osaavat tanssia. Jumpan alkuunkin lämmitellään tanssimalla! Saimme molemmat osaksemme rehellistä vittuilua liikkuvuudesta. Rytmissä uskon molempien pysyneen.

Saamamme palaute oli
pelottavan rohkaisevaa
Akrobaattisen osuuden (jos sitä akrobatiaksi voi kutsua kun pyörittiin tangolla) alettua tippui pieni taakka harteilta. Ei tarvinnut liikkua tahdissa. Palomies, merenneito, verivalas ja mitä kaikkia niitä kieputuksia nyt oli. Ne oli aika perus kauraa.
V2: Vaikken tunnusta käsissäni olevan kovasti potkua, niin kyllä siinä tangolla killui ihan ok ja spinnaili.

Silppaustekniikka on suunniteltu sukupuoleltaan kikkelirajotteisille. Se siitä.

Teknisten suoritteiden perään vedettiin koreografiat mukaan harjoiteltuihin muuveihin. Siitä se alamäki sitten alkoikin. Uskon teidän jo nähneen edellisen postauksen videon. Siispä säästelen häpeän tunnetta, enkä linkitä sitä uudestaan tähän.


Tunnin päätyttyä Netta leveili omalla osaamisellaan ja pisti meidän liputtamaan. V1 hoisi liputuksen kaikkien lippukuntien sääntöjen mukaisesti, vaikkakin salossa lippu pysyikin vain sekunteja. V2:n olkapää ei höykytystä kestänyt. Tosin V2 löysi itsensä haastavampien tekniikoiden parista...



Sujuva lippu


"Kaiken kaikkiaan laji on selvästi suunnattu ylikiimaisille tai läpeensä perversseille naisille, jotka nauttivat tanssimisesta ja haluavat pysyä kovassa kunnossa." -V2









 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!