7.3.13

V1 Vertaisvalmentaminen ja aamusali

Hyvää huomenta arvon lukija!

Lämpötila snadisti pakkasella eli semmoset -4C ulkona iha sairaan hieno keli ja eiliset krapulat saatu karistettua niskasta. Lienee siis otollinen aika lähteä rääkkäämään itseään ja muita Kupittaan kuntosalille.

Kysymys 1. Turussa on paljon parempia ja seksikkäämpiäkin saleja kuin Kupittaan vanha luukku, miksi sinne?

- Kyllä sitä muuallakin käydään. Kupittaalla vain kertamaksu on kohtuu edullinen ja etäisyys 150m koulun ovelle on mahdollista suorittaa vielä hieman keskimääräistä heikommallakin motivaatiolla. Lisäksi täällä saa vielä toistaiseksi näyttää rumalta ja huutaa.

Kysymys 2. Mikä vitu vertaisvalmentaminen?

- No siihen oltiinkin juuri pääsemässä. Saanen ensin esitellä vertaisvalmennettavan / valmentajani, Emmi:
Saattaa olla kuvaajankin vika...
Emmi on nuori ja (useimmissa kuvissa) kaunis valokuvamallin töitä tekevä opiskelija luisevaperseinen, jonka voi bongata useammastakin eri paikasta. 2012 lopulla Emmille iski jonkin sortin kriisi ja hän voimakkaassa mielenhäiriössä suostui pitkällisten alitajuisten suggestioiden ja raa'an kiristyksen seurauksena lähtemään kanssani salille nostamaan kuntoaan ja kehittämään varsinkin olemattoman keskivartalon aluetta.

Idea vertaisvalmentamisessa on se ettei treenata yksin, vaan jonkun kanssa. Tämä joku ei myöskään saa olla paras juoruilukaverisi, vaan hänen täytyy olla joku joka motivoi sinua tekemään treenit kunnolla. Mikäli maksat tästä huvista 70€ / h kutsutaan tätä henkilöä personal traineriksi. 

Emmin tapauksessa hän tarvitsee treenatessa vähän isällistä kannustusta ja jonkun, joka kertoo mitä tehdään. Tällöin salillakäynti ei enää olekaan crosstrainerissa hillumista, kundien tsiigailua ja hyvältä näyttämistä, vaan toiminta alkaa sekä näyttää että kuulostaa kohtuu rumalta = tehokkaalta.

Kysymys 3. Okei okei, mut miten se Emmi sua valmentaa?

- Kuten jokainen ihminen, olen minäkin jonnin verran egoisti. Välttävän näköisen nuoren neidin seurassa ei kehtaa lorvia tai lintsata. Pakko sitä on näyttää paljonko rauta nöyrtyy ja itkeä vasta suihkussa kipeytyneitä paikkojaan.
Jokainen tarvitsee joskus kannustusta

Se selittelyistä. Aika mennä repimään neiti sängystään ja katsoa millaiseen höykytykseen hänet tänään laitetaan.


1 kommentti:

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!