9.3.13

Vaatekaapin raidaus by V1

36 henkaria,
ja väittää olevansa hetero.
Päätinpä tässä V2 luona hengaillessani ja itseäni kosketellessa tehdä pienen sneaky peaky raidauksen pojan vaatekaapille. Hipsteriluukki ei sinällään itseäni ole koskaan kiihottanut, mutta sisäinen hinttini kyllä rakastaa kivoja kauluspaitoja. Siispä ei muuta kuin henkarikokoelman kimppuun.

V2:den kaapista löytyikin varsin vakuuttava kokoelma erilaisia kauluksia ja kuoseja. Epämääräinen vihreä väri kiinnitti joukosta huomioni ja päätinpä, pojan itsensä harrastaessa epätoivoista facebook -vonkausta, sovittaa kyseistä löydöstä ihan vain ujosti.

Taitaapa se Suomen pienin painonnostaja pitää jokseenkin paikkaansa. Sen verta huonosti nuo hipsteriluuviulun kledjut istuivat meikäläisen hyvin kehittyneen ruhon päälle. Tässä lähestulkoon tuntee itsensä edes jonkin kokoiseksi, kun kauluspaidan napit vinkuvat armoa välittömästi.

Täytyypä muistaa ettei radalle lähtiessä kannata luottaa ainakaan tässä huushollissa lainahöyheniin...




ps. Jos joku urheiluravinteiden edustaja sattuu tämän lukemaan, voisitte lahjoittaa V2:delle edes pari pussia jotain massanlisääjää. Saisi poikakin vähän edes sitä matskua tarttumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!