8.4.13

1. erikoinen viikko takana mallia V2Power

Alkulämpö tehty

Emman ja Julian treenit on saatu onnistuneesti käyntiin. Kuten V2Powerin toimenkuvaan kuuluu, olemme onnistuneet olemaan keskivertokansalaista roimasti vittumaisempia valmentajia. Kaikille suurena yllätyksenä tuli fakta, että V2 on V1:stä enemmän ylikypsyyttä aiheuttava persoona. V1 kun omaa äärimilleen trimmatun ja härskiintyneen mielen. Miehen kotioloista löytyy kassakaapin lisäksi loputon määrä kuristus- ja kamppailuvälineitä, heittopuukkoja sekä kaikkea muuta outoa. Kaikinpuolin kajahtaneen V1:n ylittämiseksi V2 on armeijasta asti kehittänyt sopivasti alttoviulua ja kontrabassoa sekoittavan suloäänisen karjuntametodin, joka todistettavasti kasvattaa slerbonia otsalohkossa kiitettävällä nopeudella. Molemmilla likoilla on ns. neekeri-luokan otsalisäke.

1/8 viikkoa siis hoidettuna. Toistaiseksi olemme onnistuneet lihottamaan ihmisen joka ei voi syödä kun sattuu vatsalihaksiin niin paljon. Salaisuutenamme uskomaton määrä nesteenkeruuta. Neiti J muistuttaa nestepitoisuudeltaan lähinnä kurkkua ja lepää muutaman päivän treeneistä. Neiti E on lepopäivät viettänyt sängyssä ja lintsannut koulusta - kun ei kuulemma kykene nousemaan sängystä. Pakaroitaan ei kumpikaan ole vielä päässeet kehuskelemaan. Hyvä niin, V1 kun on välittömän palautteen ystävä, negatiivisessa muodossa.

Jos tutkitte tyttöjen treeniohjelmaa yhtään sen tarkemmin, ovat he päässeet jo kelkkailemaankin. Tuo tekonurmella kulkeva laiskuutta vähentävä ja kierroslukuja kasvattava väline osottautui molempien lempileluksi. Varsinkin J innostui viimeisestä 60 m vedostaan niin ettei pöksyissä pysynyt. Spartanin Woimaryhmän treenien aloitus kun venyi 5 minuutilla hänen vedellessä kelkkaa koko pumpun edessä. Hienosti se meni Julle! Kyselevät edelleen ketä  se oli ja missä se asuu.



Meille viisaille V2Powerin pyörittäjille tietysti tuli totaalisena yllätyksenä miten paljon likkojen kinkkujen kasvattamiseen kuluu aikaa. Asiaa kun ei auta meidän viisi päiväinen treenirytmimme ja täyteläinen (nahkainen, pyöreä, hennon yrttinen ja kepeä) kalenterimme juurikaan. Tämä liittyy olennaisesti saamaamme lukijapalautteeseen pääsiäisen jälkeen: "tekstienne taso on tippunut". Juuri näin. Pahoittelut tästä. Markkinoinnin ammattilaisina kuuntelemme asiakasta ja sysäämme koko projektin mäkeen ensimmäisen negatiivisen palautteen saatuamme.

Olemme kyllä todenneet saman ongelman itse. Aika ei vain yksinkertaisesti riitä tuottamaan tekstiä  joka vain parantaa yhteiskunnan viihtyvyyttä ja kehittää yhteistä hyvää. Lisäksi blogimme on todettu kohentavan tyynenmeren olotilaa sekä suojelevan valaita laittomalta pyynniltä. Arvostamme ympäristöä ja yhteiskuntaa sekä luontoa. Siksi vähennämme tekstituotantoa, tästä teidän viihdyttämisestä kun ei makseta latin latia, euron euroa eikä homma konkretisoidu dollareiksi.

Lupasimme itsellemme, että saamme kirjoitettua joka toinen päivä. Tietysti kaikki lahjonta parantaa tehokkuutta. Kiristys moninkertaistaa sen ja uhkailu onkin sitten meidän leipälajimme.

- V2


PS.
Lisäbonuksena se kauan sitten lupaamani video joka lähtee analysoitavaksi Pietariin.


PPS.
Jälleen liikaa kuvia jotta voisi edes yrittää asetella tekstiä järkevästi.












2 kommenttia:

  1. Anonyymi8.4.13

    Jo ennen kun Pietari vastaa, tässä pientä amatööri tulkintaa tanko menee aika taakse eikö se tunnu siltä ylösnoustessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on se kohta mihin tanko mulla asettuu kun "kääntää kainalot katsomoon". Voi olla että sitä vähän sais fiksattua.
      Ylösnoustaessa tuntuu tuo paremmalta mun mielestä, parempi balanssi. Mulla on ollut pientä ongelmaa olka/hartioiden jännittymisen kanssa alkemenossa, jotenkin tuo asento on sen korjaamisesta syntynyt.


      Poista

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!