7.4.13

V1: Nimipäivälahja V2:delle

V2 on toipunut varsin mukavasti pikkuisesta nimipäivälahjastani. Joten uskaltanen hänen henkistä tasapainottomuuttaan vakavasti järkyttämättä julkaista lahjaan liittyvää materiaalia.

Koska lahjan rakentaminen vei perjantai illalla aikaa. V2 haukkui minut epäkelvoksi ja saamattomaksi ihmiseksi puhelimitse, kun jätin illan treenin väliin.

Yritin jotenkin salata lenkkimakkaran levyisen virnistykseni kun vastailin puhelimeen miettien 12 tunnin kuluttua alkavaa sykähdystä. Tämän jälkeen pirahti myös J1000:nen puhelin kun V2 puolestaan hänelle hehkutti aivan saatanan hienoa keksintöä nimeltä tasapainolauta, sekä sen Übersuperhyper kykyjä kehittää kaiken maailman lihaksia lantionpohjalihaksista alkaen. J1000 onnistui onneksi lopettamaan puhelun enne totaalista hajoamistaan.

Ilmeisesti Super Personal Trainer V3 oli esitelly tasapainolaudan hienot ominaisuudet illan treenissä ja aiheuttanut tämän seurauksena V2:delle totaalisen innostumishypehype myyntimiespuuskan. Jätkä myis tossa mielentilassa varmana miljoona tasapainolautaa...

Parin tunnin urakoinnin jälkeen paikalle saapui myös auttamaan R1 / G. joka myöskin tuki V2:den harhoja juttelemalla iipuhelimessa niitä näitä seuraavan päivän projekteista. Emma ja Julia onneksi onnistuivat salilla pitämään V2:den täysin pimennossa tulevasta.

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, J1000 valmisti vasemmalla kädellä parissa sekunnissa aivan sairaan komian videon nimpparilahjan rakennusurakasta.

Ps. J1000 ja Unreel Studios ovat oikeesti kova valinta kaikkeen pro luokan kuva, video ja grafiikkatuotantoon. Seuraavat herkut V2:den nimipäivälahjasta on kuvannut J1000.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!