6.4.13

Hyvää Nimipäivää V2Power!


Jees. Kuten kaikki rakkaat lukijat varmasti muistava, tänään 6.4 on kaikkien 36529 miespuolisen ja niiden parin naispuolisen Villen nimipäivä.

V1:den majoitus Stara Zagorassa, NL:n viimeisessä per....
Olemme suorastaan häkeltyneitä tästä onnittelujen tulvasta (oma rakas äitini ja kaksi muuta ihmistä tähän mennessä). Viikko oli hullu ja tulossa on vielä hullumpi viikko, ennen kuin V1 lähtee kahdeksi viikoksi keskelle kauneinta Neuvosto-Bulgariaa Stara Zagoraan. Mistä luvassa myöskin kansainvälisiä treenipäivityksiä.

V2 ehti jo melkein rentoutua ja ajatteli meikäläisen olevan sen verran pehmeä poika, että unohdin mukamas jo Vastaanottokomitean tarjoileman pienen yöllisen treenin.

Väärin...

Olen jo pidemmän aikaa rekrytoinut kaikki V2:delle rakkaat henkilöt kääntymään yhteiseen salaliittoon häntä vastaan. Mukaan sainkin E1:n, E2:n, J1:n, R1/G.:n ja J1000/PikkuJ:n.

Viime aikoina jostakin selittämättömästä syystä johtuen V2 on maannut aamuisin sänkyn pohjalla raukeana kuin ryhävalas ja unohtanut kokonaan virkeät aamuherätykset. Tänä aamuna ei siis nukuttu kauhean pitkään...


Mutta mitä  kivaa V2 joutui kokemaan? Se selvinnee teille lukijat hyvin pian, kunhan vain vakuutusyhtiölääkäri ja yksi meikäläisen vakiopsykiatreista ovat nyt selvittäneet pojan voinnin, sekä seuraavien postausten mahdollisen vaikutuksen paranemisprosessissa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!