3.4.13

Emma & Julia Day 1

Ensimmäinen kerta on aina vaikein, niin sitä sanotaan.  Todellisuudessa seuraava päivä on pahempi...

Emma sentään treenasi, V1 ihmettelee Foam Rolleria.

V1: Tällä kertaa molemmat tytöt kyllä olivat lupaustensa mukaisesti ajallaan paikalla, minä en. Viimeinkin päätin hakea rakkaan kaksipyöräiseni tallista pihalle ja nauttia aamuauringosta, sillä seurauksella, että laahustin salille kymmenisen minuuttia myöhässä (V2: bullshit, 15 min). Noh olivatpahan ehtineet V2:den kanssa vaihtaa treenikuteet valmiiksi (V2: bullshit, alkulämpö puolessa välissä).



Alkulämppänä puristeltiin keppiä kädessä ja sitten iski tytöille raaka todellisuus vasten kasvoja. Tämä onkin raakaa treeniä, eikä mitään keppijumppaa ja hetkuttelua yhden kilon painolla kymmenen toistoa kertaa miljoona. Paremmin syöneinä Emma ja Julia starttasivatkin treenin V2:den kanssa tutustuen voimannoston ja perseenrakennuksen perusliikkeeseen, takakyykkyyn.

V2: Takakyykky: Unelmien täyttymys, megalomaaninen rakkaus, autuuden perikuva. Kuin kevään ensimmäiset auringon säteet horisontin takaa se laukaten saapuu vahvistamaan heikkoja puoliamme. Pitkäaikaisen käytön sivuvaikutuksena syntyy mahtava Gluteus maximus - eli perse.

V1:n ihmetellessä Julia kärsii foam rolleria


Julian ja Emman kanssa käytiinkin jo testi wodin yhteydessä kyykkäämisen perusteet läpi. Pieni kertaus tekniikasta ja päästiin rakentamaan toistoja painojen kera. 5 x 5 toistot oli PERus SEtti eli PERSE - aiheeseen liittyen.  Varovaisesti lähdettiin liikkeelle 30 kg painoista, kuten parempi onkin harrastusta aloittaessa. Uusia liikkeitä on turha ryhtyä tekemään suurilla painoilla.

Pienellä huutamisella pääsi molemmat flikat kyykkyyn ja ylös 25 kertaa. Painoja saatiin nostaa 40 ja 50 kiloon saakka. Hienointa koko hommassa oli se, että himojuoksija Emma oli totaalisen loppu ja Julian polvi/kantapää kesti treenin paremmin kuin hyvin! Tästä tulee selvästi mukava kevään piristysruiske.

Kyykkyjen kanssa vielä varovasti otettaessa pistettiin rähinä päälle GHD vatsojen ja selkien avulla.
5 x 20 toistoa minuutin levolla kumpaistakin tuntui tekevän tehtävänsä keskivartalolle. Sääliksi kävi jumppatrikoita kun viimeisiä toistoja haettiin sarjoista, niin kovilla oli ulkoreisien saumat kun lakatut kynnet niistä piti kiinni.

Julian kommentti treenin jälkeiseltä päivältä: "Sattuu vatta niin paljon ettei pysty syömään". 

Iloisin kevät terveisin

- V1 & V2






1 kommentti:

  1. Selkeesti V2 panikoi ton suunnistamisen kanssa kun kommentoiski viel mun introa :D

    VastaaPoista

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!