4.4.13

Julian tiistain trilleri

Punnerrus ja V3
Emman ollessa erittäin vakavasti määrätyssä vuodelevossa ja V2:sen viettäessä romanttista kynttiläillallista komeassa, joskin hieman vajaaksi jäävässä miesseurassa, tapasin Julian spartanilla.

Neiti vaappui vaikean oloisesti ja kohtalaisen vikinän saattelemana paikalle. Ilmeisesti eilinen treeni oli mennyt perille ja saanut aikaan tervettä tuntemusta lihaksistoon.

Paikalla meitä odottikin jo Personal Treinereiden kuningas V3, joka oli ystävällisesti valmistellut päivän treenin valmiiksi. Ohjelmassa tosiaan kaasutuspäivä ja poissolevien määrästä johtuen, läsnäolevat suorittavat heidänkin edestään.

Alkulämmittelyksi V3 suositteli ah. niin erinomaisen mahtavaa soutulaitetta, jonka nimeen itsekin vannon. Kevyiden lämppien ja lihasten availuiden jälkeen oli aika tarttua härkää palleista ja hyökätä itse treenin kimppuun.




Vauhdinotto
Leuka
V3 aloitti homman opastamalla Juliaa, miten hän saisi tehtyä elämänsä ensimmäisen leuanvedon. Myöskin suorin jaloin punnertamiseen löytyi keino tämän atleettisen PT:n tuotevalikoimasta.

Aluksi voimaosuudesta vastasi 6 sarjaa leuanvetoja apukuminauhaa käyttäen 4-5 toistoa per sarja. Tähän saatiin vielä kokeneimmilta salikarjuilta kullanarvoisia neuvoja. Sitten hyökättiinkin sen kaasutuksen pariin.





Nyt se näyttää jo kyykyltä
WOD
Aikaa vastaan
  • 3 kierrosta
    • 3 Ring Row
    • 6 Push Up
    • 9 Air Squat
    • 30 Double Unders (tehtiin yksittäisinä)





Julian aika: 06:42

Tosta kun saadaan puolet pois niin ollaan hyvässä tikissä.

Lopuksi hieman venyttelyjä ja palautteluja. Huomenna tytöillä onkin ohjelmassa aktiivinen palautuminen ja valmistautuminen loppuviikon rääkkiin.

Menemme myös suorittamaan kaiken paljastavan kehonkoostumusmittauksen. Katsotaan mitä lukemat kertovat...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!