26.4.13

GTP Bulgaria - Stara Zagora


Ihan perus keskusta-asunto
Pitkan radiohiljaisuuden jalkeen sain viimeinkin kirjoitettua postauksen taalta neuvosto-Bulgarian viimeisesta pimeasta reijasta.

Toisin kuin kaikissa sivistyneissa lansimaissa, tai itaisella turistirannikolla, taalla peltojen ja vuorten keskella kohoavassa betonihelvetissa on huomattavasti helpompaa ostaa kokaiinia tai anabolisia steroideja, kuin saada toimiva internetyhteys.

Myos treenaaminen meni ensimmaisen viikon osalta kuralle kuin turistin pakki. Projektien vaantaminen kauhealla sykkeella joka paiva kello 8-20 Bulgarialaisen yrityksen kanssa imee aika tehokkaasti kovemmankin karjun voimat. Lisaksi kansainvalinen sosiaalisten suhteiden solmiminen alihintaisen viinan seurassa hairitsi ensimmaisen viikon ajan tavoitteellisen treenin yllapitoa.

Siisti ja moderni salin ja kasaridiskon yhdistelma

Viikonloppuna onnistuin lopulta paikallistamaan lokaalin kuntosalin, jossa pauhaavan diskomusan tahtiin paasi painoja nostelemaan aidossa diileri-mafia -seurassa vaivaiseen 15 Levan hintaan (paikallisille se meinaa keskimaarin 3h palkkaa). Kyseinen mesta on yksi keskisen Bulgarian moderneimpia kuntokeskuksia ja sijaitsee paikallisen Gallerie -ostoskeskuksen yhteydessa. (Pure Fitness Galleria Mall)

Taalla treenatessa tulee myos kiinnitettya huomiota paikallisiin haukka penoihin. Lihaksia ei nimittain kasvateta pelkalla kaurapuurolla ja punnerruksilla. Arviolta noin 95% mafiasalin miespuolisista asiakkaista omisti ylavartalon, jonka lihasrakenne muistuttaa lahinna tehotuotantobroileria.

En aio puhua sen enempaa douppaamisesta ja eri nakokulmista aiheeseen talla kertaa, mutta aion todellakin esitella lahipaivina oman kantani erilaisten roinien kayttamiseen.

Urbaanitreenaus ei myoskaan ole aivan helpoin mahdollinen toteutus. Majoituksemme sijaitsee keskella ei mitaan, pari kilometria kaupungin ulkopuolella ja kaikkialle levittaytyvista lasinsiruista, kaarmeista, kulkukoirista ja roskista johtuen, treeniympariston riskit rajoittavat hieman erilaisia mahdollisuuksia.

Naista syista johtuen olenkin tyytynyt harrastamaan holkkailya ja majoituksessa oman kehon painolla treenaamista. Huomiselle tosin sain haastettua pari sveitsilaista "yksityispankkiiria" pieneen reenin, katotaan kuinka aijien kay...

ps. Tuorein punnerrustulos 68 reps / min...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!