28.4.13

GTP Bulgaria - Sweating Swiss

Yleisliikettä paikallisilla painoilla
Harrastettuamme epäterveitä elämäntapoja lähes parin viikon ajan, oli asialle aika tehdä jotain ja pelastaa edes muutama onneton sekä rappioitunut ihmisperse. Täten aloinkin haastaa Stara Zagorassa vierailevia ulkomaalaisia mukaan pieneen reeniin.

Pienen suostuttelun ja muutaman paikallisen Zagorka -olusen jälkeen sain kuin sainkin kaksi sweitsiläistä tulevaa yksityispankkiiria tarttumaan pieneen treenihaasteeseen. Jätkät kun ovat aukoneet päätään meikäläisen juoksulenkeistä ja punnerruksista jo jonnin aikaa.
Onkin siis aika esitellä maailmalle alppien omat Asterix ja Obelix, Julian (musta) ja Florian (sininen). Pojat eivät ihan kovasti rääkättäväksi hinkuneet, mutta jos mää niin sääki asenteella saatiin diili lyötyä lukkoon ja Florian lupasi nyrjähtäneestä nilkastaan huolimatta vetää reenin, jos Julian tekisi samoin ja reeni suunniteltaisiin hänen vammansa huomioiden. Tässä kohden alkoikin pieni perverssi hymy levitä V1:den kasvoille.

Ohjelma sovittii seuraavalle päivälle ja pikareeniksi päätin pojille tarjota kierrokset yleisliikkeitä, naisten punnerruksia (Florianin nilkka, Julianin onneton kunto), sekä kyykkyjä, 9-12-15-20 toistolla.

Suoritushetken lähestyessä ja selvästi rankemman omamassan omaavan Florianin viipyessä, alkoi Julian yllättäen hannailla tulevaa treeniä. Onneksi sveitsiläinen mentaliteetti ei eroa suomalaisesta kovinkaan paljon. Satakunta toistoa lausetta "Julian, are you some fucking chicken? CHICKEEEENN!" sai sopivan treeniagression taas kohoamaan ja pojat vetivät setin läpi hyvässä yhteisymmärryksessä. Loppuajaksi nopealle reenille saatiin kohtalainen 6:40 ja pariksi päiväksi kipeät lihakset. Hyvä Äijät!!



Kyykkyä
Girls push ups...
Lopuksi vielä kannustava video...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!