2.5.13

PARSAAA (Läskirasvat liikkeelle)

Ensimmäinen haarukallinen
Vappua ennen oli jotain juttua diettaamisesta. Tosin, jostain syystä vappu kääntyi enemmän kuningas alkoholiin kuin tiukkaan diettaamiseen. (V1 toki juoksi lenkin klo 22 ja meni nukkumaan 23).

Railakkaiden hetkien vastineeksi ja elämän onnellisuuskäyrän tasapainottajaksi luotu krapula ja sen poteminen verottikin Su-Ke välisenä aikana 24 tuntia. Nyt maksaa elvyttäessä onkin hyvä aika aloittaa aikaisemmin helvetin hyvältä idealta kuulloistanut dietti.

Tehokkaan aamunousemisen jälkeen olemukseltaan lähinnä laiskiaisia muistuttava kaksikko päätti valita runsaanlaisesta menusta heraproteiini-isolaattia ja desilitran parapähkinöitä. Muut päivän ruuat koostuivat possun ulkofileestä, possusta muuten vaan, kanan reisipaloista, pinaatista ja parsasta. Niin ja iltapalaksi kevyt kananmuna-arsenaali olisi suunnitteilla. (Tärähti postiin yllätyskilo kirsikan makuista heraa, pakko testata).


Kauppalista näytti päivällä tältä:
Pinaatti
Parsa
Ruusukaali
Lehtikaali
Rapini
Parsakaali
LIHAA


Lopputulema ostoksista

Kaupassa pyöriminen aiheutti hikikarpaloita otsalle: ei kummallakaan - muuten niin itämaantietäjällä - ollut hajuakaan miltä näyttää tuore pinaatti. Yli-ihmisten egoon meinasi saada naarmun myös aikaan ystävämme rapini. Kyseisestä raaka-aineesta (?) ei edelleenkään ole hajua kumpaisellakaan. Toivottavasti jotain maukasta.

Lopputulema kokeellisen kokkaamisen tulemana näytti tältä:



Paljastanee tuo vihreiden ainesten käyttöasteesta meikäläisten keittiössä. Hedelmistä ja jäävuorisalaatista yleensä syntyy herkulliset salaatit. Nyt ne rakkaat ja tutut ainekset on pannassa ja jyrsitään pinaatinlehtiä. Tuo lörpsäkkä lehtinen muuten maistuu hyvältä ihan tuollaisenaan. Parsat tottakai ylikypsennettiin...


Äsken käyty keskustelu:
V2: Onko sulla jotain kirjotettavaa tähän postiin?
E1: Ei
...
E1: Tai jos tä ei toimi tä koko vitun juttu ni sit on kyllä sanottavaa. Voin kirjottaa vaikka koko postauksen.


Tuo taitanee kiteyttää tämän hetkiset fiilikset. Ilta-Siwasta äskettäin läjää kananmunia satsatessa kaikki, mikä oli edes etäisesti tarkoitettu syötäväksi, näytti Michelin-tähden ravintolan valmistamalta 7 ruokalajin illalliselta. Suklaahyllyä oli varmasti venytetty normaalia pidemmäksi, maitorahkapurnukat työntyivät ulos kylmäkaapista, Cheerios-murot juoksentelivat lattiaapitkin kohti kassoja seireenien tavoin laulellen ja hedelmähyllyltä banaanit miltein automaattisesti hyppäsivät ostoskoriin. Ainut helpottava hetki oli, kun vahingossa miltein taklasin kilpailijan pähkinähyllyn nurin.

Nyt kananmunia keittelemään. Huomenna Treenataan uskomaton kappalemäärä pakaroita ja voidellaan uutta vertaisvalmennettavaa. Adios!


- V2

1 kommentti:

  1. Jos kananmunia aiot syödä enemmänkin, niin suosittelen ostamaan Kurjensuon kanalan 30 kpl pakkauksia á jotain 5e päälle. Löytyy esim. Wiklundilta. Tulee pikkasen halvemmaksi kuin Siwan rasiat ;) Toivotan onnea myös tuon kaalimäärän kanssa XD Toivottavasti lähipiiri on suvaitsevainen sivuvaikutuksille. Runsaasti vettä sekaan vaan, ni luistaa :)

    VastaaPoista

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!