12.5.13

Projekti venyttely ja muut epäonnistumiset

Sitä tällainen yli-ihminenkin syyllistyy inhimillisiin olotiloihin. Yksi näistä maallisten oireista on lannistuminen. Kolme viikkoa sitten aloin heräilemään öisin olkapäästä kyynärpäähän jatkuvaan hermokipuun. Kuolevaisen asemaani salaillakseni yritin olla paikallani ja kärsiä kunnes kipu yltyi niin paljon, että oli verhoiltava nouseminen kusella käymiseksi.

Tämä oli sopivasti viimeisellä maksimiviikolla ennen tavoiteviikkoa tässä kuussa. Eli kaikki suunnitelmat menivät uusiksi. Suurinpiirtein viikon kävin rääkkäämässä olkiani normaalilla treenillä, kunnes nukkumisesta tuli todella tuskaa. Niinpä ohjelmointi muuttui jokseenkin jalkapainotteiseksi.

Lukuisien kylmäpussihoitojen, Perskindol-suihkeiden sun kaikkien muiden poppaskonstien jälkeen sain kuluvalla viikolla NEO:sta seurantatuomion. Kuukauden päivät ihmetellään ja jos vielä olkapäät muistuttavat olemassaolostaan, niin sitten magneettiin.

Tavoitteet jääkööt sikseen. Tämä muuttui huippusuorituksiin tavoittelevasta kilpaurheilua muistuttavasta treenaamisesta luolamiesten selviytymistaisteluksi. Pää kun ei anna myöden enempää läskistelyä. Viikon treenitaukoa pitäessä vapun aikana lähti homma muutenkin lapasesta. Viinan pöhöttämänä ja röökin katkuisena seuraavasta treenistä irtoava hikimäärä oli aiheuttaa vesivahingon Spartanin painonnostolavoilla.

Diettikin rupsahti olkapäitä itkiessä ja E1:n mahan turvotessa kuin pullataikina. Masu pieni kun ei ollut tottunut ihan niin runsaaseen proteiini määrään.

Kaiken tämän luuserinomaisen lipsumisen jälkeen on taas aika ryhdistäytyä: Jooga. Alkavalla viikolla on vuorossa normaalien treenien lisäksi joogailua. Tähän liittyen on ollut pakko valmistautua:

Television alareunakäsky
Myönnän olevani tyytyväinen saatuani ensimmäistä kertaa hyvin moneen vuoteen kädet suorilta jaloilta lattiaan. Tai korjataanpa: sormenpäitä 2 per käsi lattiaan.

Rinnallevedoissa huomattu liikeratarajoitekkin tuli NEO:ssa tuomittua surkeiksi geeneiksi. Vaikka oma tulkinta liian isosta hauiksesta kuullostikin mukavammalta, helpottaa jo valmiiksi turhautunutta pääkoppaa tieto siitä, ettei niiden käsien kuulukkaan liikkua. Jenkeissä tehdyn tutkimuksen myötä kyynärnivelen ns. normaali liikkuvuus pitää sisällään jopa 24 asteen heiton. Tällä kertaa arpa osui 24 asteen huonompaan päähän ja kädet eivät vain taitu olkapäihin kiinni.

Näinpä rinnallevedoista ja etukyykyistä seurauksena olleet rajut kivut kuuluu asiaan. Tämä jättää kaksi vaihtoehtoa: rinnallevedossa lukkogrippi avataan lennossa ja paino otetaan kiinni kaksi sormea tangossa tai sitten liikettä ei vain yksinkertaisesti tehdä.

Näin olkapäitä säästellen valitsen ainakin kuukaudeksi vaihtoehdon ei ollenkaan.

Lisäksi on äitienpäivä. Sukupuolirajotteisista juhlapyhistä se on ehdottomasti vapaampi jännityksestä. Isänpäivänä kun kortteja voi tippua yllätyksenä, mutten ole vielä kenenkään kuullut töräyttäneen lasta mailmaan huomaamattaan. Hyvää äitienpäivää siis kaikille meitä seuraaville äideille!

http://www.spartansportcenter.fi/fi/aikataulut/&week=20-2013 
Tiistain voimajoogassa tavataan!

- V2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!