13.5.13

Maanantai Aamiainen


Ja se on huomenta kaikille äidin kultamussukoille!

Näin nopeatempoisen elämänrytmin eläimellisenä edustajana heräsin viime viikon loppupuolella raakaan todellisuuteen. En ollut koko viikkona nauttinut ainoatakaan kunnollista aamiaista. Päivän tärkeimpänä aterianakin pidetty aamiaisruokailu oli jäänyt väliin joka päivä. Parhaimmillaankin olin ottanut mukaani proteiinisheikin, jonka imasin pieneen nassuuni jossain vaiheessa työpäivää.

Koska en muka ollut "kiireessä" ehtinyt aamiaista syödä, jäi päivittäinen ravinnonsaantini siis noin 430 kcal vajaaksi. Toisin kuin V2 joka yritti jotain ihmeellistä pinaattimömmödieettiä pitämällä pudottaa rasvojansa, ei meikäläisen aineenvaihdunnalla, treenitasolla ja 9,7% rasvoilla ole raskaiden työ+treenipäivien aikana varaa kuristaa ravinnonsaantia tippaakaan. Loppuviikosta olo alkoikin olla jo aika nuutunut. Siispä asialle oli tehtävä jotain...

Saanko esitellä jokaisen urheilijan reseptivihkoon V2Power Maanantai Aamiainen! Herkullinen tapa aloittaa aamu nopeasti ja ravitsevasti.

Sisältö:
Nalle pikakaurahiutaleita
2 kananmunaa
Herukoita, viinimarjoja, mustikoita, whateva...
Maitoa

Valmistusaika 4 minuuttia (joista 3 minuuttia voit viettää vaikka aamupaskalla istuen.)
Ruokailuaika 3-10 minuuttia, ruokailu on suoritus! (voit tehdä tän myös Tupperwarezz purkkiin ja vedellä työmatkalla tai toimistossa)

Valmistus

Mittaile perus 1,5 dl nallen pikakaurahiutaleita lautaselle ja loiskauta sekaan 2 desiä vettä (eli vähän vähemmän ku ohjeessa paketin kyljessä).

Riko munat sekaan ja sekoittele lusikalla koko setti tasaseks mömmöks.


 



Pistä uskolliseen vanhaan mikroosi täydelle teholle ilman kupua 3 minsaa ja käy sillä aikaa pesee leegot tai lueskelees aamun uudet blogaukset.

Ota ulos mikrosta, sekota, heitä sekaan vähä tuoreita marjoja ja maitoa. Avot! Hyvää ja tervellistä! (ei kannata karsastaa niit munia puuron kans, se on oikeest iha hyvää).


Ravintoarvot:

Energiaa: 430 kcal
Proteiinia: 30 g
Hiilaria: 41 g
Rasvaa: 15 g

Muista että kaurapuuron ja marjojen hiilarit auttaa jaksamaan pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!