17.5.13

Finaaliviikko alkaa! E&J

Mentaalivalmistautumista ja valoenergiaa...
Ja kohta lähteekin liikkeelle Emman ja Julian finaaliviikko! Seitsemän viikkoa takana ja yksi edessä, sen jälkeen onkin aika mitata treenijakson tulokset. Spartan Sport Centerin ruohomattoa on kulutettu ahkerasti ja levytangot ovat kuluneet käsissä.

Tytöillä on ollut viime aikoina havaittavissa suorastaan positiivista treeniaddiktoitumista ja he ovatkin pitäneet V1 ja V2 :den kurissa ja nuhteessa treenien säännöllisyyden suhteen. Toivottavasti tämä enteilee myös tyttöjen omatoimisen harjoittelun jatkumista exclusiivisen intensiivitreenijakson jälkeenkin. Nyt olis tarjolla nimittäin hyvä lähtötaso mihin tahansa urheiluun.

Let the good times roll...
Tällä viikolla ohjelmassa on ollut niin maastavetoja, kyykkyjä, bulgarialaisia kyykkyjä, kuin myös tiskirätistä vedet puristavia WODejakin. 

Ilmeisesti myös syöminen on molemmilla sujunut melko hyvin ohjelman mukaan. Sitä tarkastellaankin ensi viikolla vielä tarkemmin, sillä viimeiselle viikolle napsahtaa molemmille tytöille pieni ruokapäiväkirjaurakka.

Mainitsemisen arvoista on myös omatoimisen liikunnan määrä niin Emman kuin Juliankin osalta. Julian pikkuinen hauva ei ole koskaan saanut niin paljon liikuntaa kuin viime viikkojen aikana ja Emma kävi okein kansainvälisillä kentillä haastamassa itsensä:



Tommosta kävi Emma kokeilemassa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!