14.4.13

Kurinpalautusta helppoheikeille

Sohvalla aktiivisesti löhöileville on varmasti tuttu tunne: puhelin soi toisella puolella taloa keskenkaiken kainalokuhertelun.

Ihmisen mieli on erikoinen. Olin unohtanut/väärinkäsittänyt E&J:n treeniaikataulun. Edellisenä iltana missikisojen hömppähuumassa yökerhoja pisin painellessa V1:n kanssa tuli puheeksi treeni kello 18:00. Näppärästi se pää käänsi myös E&J:n treenaavan samaan aikaan, vaikkakin heidän oli tarkoitus hikoilla jo kolmelta.

Nohevana soturina turvottelin muhkeaa agressiota tyttöjä kohtaan. Heidän syynsä stna että unohdin ja joudun nousemaan sohvalta. Sisäinen Wolverine oli matkalla salille jo hiukan lauhtunut, kunnes PT Teemu eli T1 tupsahti paikalle aukomaan leipäläpeään. Tytöt kun juorukelloja ovat ja molemmilla on vetämässä hakemus marttakerhon kokelaiksi, piti sitä mennä lavertelemaan jokaiselle uudelle ihmiselle, että miten huono ihmislapsi se V2 on. Varmasti kiusattu pienenä ja koto-olot paskat kun noin myöhästelee. Ehkä sitäkin on opettaja joskus komentanut pahasti?

T1:ltä se idea sitten lähti. Niin monta kiloa kun tytöt kyykkäävät maksimia, niin monta burpeeta V2 suorittaa. Pakko sanoa: likat ei nyt ihan 90 asteen kulmaan jaloillaan päässeet, mutta kyllä se 75 kiloa hetken siellä harteilla oli.



Kaikella rakkaudella kohti tulevia myöhästymisiä.

- V2



PS.
Hommahan toimii molempiin suuntiin. Painelenkin hankkimaan maksimi hermotuksia...

1 kommentti:

  1. Julia14.4.13

    Laitettakoon tähän nyt vielä, että V2 ehdotti ihan itse klo 15 treenejä. Emma sai haluamansa videon, hyvä hyvä!

    Ps.Treenit huomenna maanantaina klo: 19.00 ;)

    VastaaPoista

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!