17.4.13

V2: Vertaisvalmennus

V1 pisti treenihalut liikkeelle E2:lla (Elisa). Luonnollisesti mies pakoilee vastuuta Bulgariassa, Belgiassa tai missä lie B-alkuisessa paikassa. Sillä niin väliä missä se on, kunhan laskeutuu jälleen Helsinki-Vantaalle niin päästään toivottamaan poika takaisin Suomen maalle.

Meikäläisen kontolle siis on jäänyt seuraavaksi kahdeksi viikoksi treenauttaa V1:n luoma haaremi. Tänään hikeä ja verta Leokon tangoille ja tekonurmelle luovuttavat E1, E2, E&J ja V2. Bonuksena T1 (Toni) ilmoitti äsken tulevansa myös kouluttamaan bumber plateja ja hiomaan olympianostojensa jo valmiiksi täydellisyyttä hipovia tekniikoita.

Tässä tehtyjä treenejä:

Emmi + Ville:
5 x 5 Pull ups
For time, 4 kierrosta
Torsonaattori + 5 kg 20 x twist
20 double unders
Torsonaattori + 5 kg up right punch 10 x /puoli
Thruster 20 kg x 5

Kyljet + GHD vattat + voimapyörä + slam heitto vatsat

E&J:
3 x maksimi leuat
For time, 4 kierrosta
600 m Row
30 situps
10 hand release push ups

Elisa:
3 x 8 Back Squat
3 x 8 Pull up
3 x 8 Deadlift
3 x 20 Sit up

Googlen kuvahaku: adonis

Suurien supervoimien kanssa kulkeva J1000 täristeli paikalle kesken treenien. Toni saatiin jätettyä rauhaan Olympic-super-treeninsä kanssa ja J1000 pääsi jeesimään Elisan Mave tekniikat kuntoon allekirjoittaneen hikoillessa.

Vertaisvalmennuksen syvin olemus toteutui jälleen. Naisia paljon ympärille ja hauiskääntöihin syntyy täysin uutta pontta. Ihmettelen tosin ettei tyttösille tule samanlaista tekemisen meininkiä muuta kuin huutamalla. Tämmöisen adoniksen kanssa kun treenaavat.

- V2


PS.
Luonnollisesti unohdin ottaa kuvia. Treeni kun vei mennessään. Torstaina aamutuimaan mennään samalla kokoonpanolla jälleen touhuamaan. Josko silloin olisi kamerakin kädessä.

PPS.
R1 (Roger) löysi täydellisen mättöpäivän burilaisen Taifunin Teboililta. Ohessa kuva tarkkaan diettaavan R1:n lounaasta.

Huomaa 4 pihviä. Hintaa kerty 12 ja risat €



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!