23.11.13

21.5. - 23.11.2013 V2 ja mitä täh?

Varoitus: sekava selostus tapahtumista kirjoitusten loppumisen jälkeen.

Niin kaikki innostus lopahtaa kun asioita yrittää paisuttaa liian äkkiä liian paljon. Blogia siis tässä tapauksessa. Sitä alkoi stressaamaan seuraavan kirjoituksen tekemistä aina paskahalvaukseen asti. Toki paskahaulvauksen hyvänä puolena on se, että yksi luovimmista paikoista kirjottaa on WC. Mutta se siitä aiheesta ja luovaan kirjoittamiseen vaadittavasta lokaatiosta.

Voisi kai tätä kutsua kesätauoksikin, mutta todellisuus on, että kyllä se kirjoittaminen vaan ihan itsellään jäi. Kesässä on mielenkiintoinen aihe sinänsä, sillä se tuntuu olevan suuren osan treenitavoite. Kesäkunto 2015 jne. Itse olin kesän lähes parhaassa kunnossa mitä olen ollut. Salilla käyntihän omalta osalta alkoi 2012 kesällä, raaka bulkki kesän lopusta jouluun saakka siihen pisteeseen sakka, ettei jouluruokia saanut ahdettua alas suusta ja Noro-viruksen myötä painonpudotus 92 kilosta 85:een. Siinä sitten ollaan pyöritty 83-85 rasvaprosentilla 9-11 (pituuttahan oli 189).




V2 Powerin kuntoilukuurien myötä lähdettiin testailemaan voisiko sitä kyhätä kasaan myytävän kuntokuurin. Saatiin kasaan testiporukka 6 viikon rääkille ja ammattilaiset vetämään ryhmäliikuntaa, joogaa, PT-tunteja ja ruokaohjelmia. Todistetusti sitä ihminen 6 viikossa tienaa 3 kiloa lihasta ja tiputtaa saman verran rasvaa. Kaikki tämä tapahtui normaalin työn ohessa, eikä suuria uhrauksia vaadittu. Lisäksi lueskelin 2012 tutkimuksia, joissa 6-8 viikossa täysin luonnonmukaisella ruokavaliolla (eli ilman horkkaa) tienattiin 12-18 kiloa lihasta samalla kun rasvaprosentti tippui! Samoista tutkimuksista innostunut turkulainen vapaaottelija kiskaisi yli 10 kiloa lihasta 6 viikossa - luomusti.

Oma pääni meni sekaisin eri treenimuodoista ja ruokavalioista. Ryhdyin painimaan seuraavan ongelman kanssa kesän aikana: haluanko treenata olympianostoja, rakentaa hyvännäköistä vartaloa vai pyrkiä mahdollisimman atleettiseen kroppaan joka venyy ja kykenee monipuoliseen suorittamiseen: suurista painoista pitkiin rypistyksiin. Lisäksi mietin, että pitäisikö syödä niin kuin aktiivi salitreenaajat suosittelevat (eli kaikkiravintoarvot huomioon ottaen) vai terveellisesti lähi- ja raakaruokaan panostavana.

Toistaiseksi ylläolevista vaihtoehdoista eniten huokuttelee monipuolisuus treenissä, liikkuvuuden lisääminen ja terveellinen ruokavalio. Näihin liittyen olen keksinyt uuden aamupalojen lempparin! Yritän suostutella E1:n kuvaamaan video-oppaan tuosta.

Lisäksi kesän alussa tärähti polviin nestettä. Ne on siellä edelleen. Julkisen puolen lääkäri kertoi nesteen imemisen olevan rutiinilla meneviä hommia ja olevan kivuton juttu. No siinä melkeen parkua päästäessäni ja lääkärin homoksi haukkuen kun se tunkia piikkiä polvilumpion alle kahdesta eri suunnasta kun ei nestettä tullutkaan ulos, päätin että otan seuraavalla kerralla nukutuksen kun on nestettä jossain. Joulukuussa seuraavaksi sitten reumalääkärin pakeille kuuntelemaan tuomiota.

Kaiken on kruunannut uusi pieni osakkuus uudessa yrityksessä ja sen myötä runsas määrä töitä on aiheuttanut ensimmäisen kunnon tauon treeneihin. Viimeiseen kuukauteen ei salille ole kerennyt. Lahdessa tulee reissattua aktiivisesti, eli ken sieltä suunnalta haluaa treeniseuraa niin ei muuta kun ilmotuksia! Kaikki treeni käy, vaikka tankotanssi.

Tästä lähin ei siis mitään lupauksia kirjoitustiheyteen, vaan panostetaan (epätasaiseen) laatuun. Mielentiloista johtuen joskus tipahtaa enemmän entistä muistuttavaa tekstiä, joskus vähän neutraalimpaa. Tuli oksennettua kaverin kanssa vajaat 100 sivua opinnäytetyötä äskettäin, niin on tämä tekstin suoltamiskyky taas hiukkasen hakusessa.

Nyt siis tavoitteena paluu takaisin salille ja mahdollisimman monipuolisen treenin pariin! Ropistelen tekstiä epätasaisesti mietteistä ja lupaan olla ottamatta ketään kuntokuurille, ainakaan heti. Meinaan kävi se työstä tyttöjä treenautella - vaikkakin oli super hauskaa!

Etsin vielä jonkin söpö kuvan tekstiin niin sittenhän tä on valmis...


- V2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!