2.1.14

Räjähtävyys on voimaa

Jälleen kerran rakkaalta ystävältäni vittuilua salilla kuunneltuani palasin ihmettelemään lihastohtorin blogia. Lopputuloksena se, että olen menossa treeniohjelmallani sinne mihin haluankin. Siinä tämä ja tämä.

Joulukuu meni erittäin epäsäännöllisesti treenatessa, ja se näkyi tänään maastavetopäivänä. Yllätyksenä itselle, maastavedon jälkeen etukyykyt irtosivat suhteellisen tehokkaasti. Suosittelen koittamaan tuota kompoa, saa jalat hapoille!

Onko kellään räjähtävyyteen enemmän treenivinkkejä?

Lisäksi toisessa Lihastohtorin kirjoituksista löytyi haaste jonka olin unohtanut. Ketäs turkulaisista tai lähialueilta lähtee peittoamaan alla olevia tuloksia vielä kun ei ole lunta maassa?

Yleisurheiluhaaste. Myönnän, että joissain lajeissa ollaan Suomessa tultu alas parhaista vuosista ja reilustikin. Mutta poikkeuksiakin on, kuten vaikkapa miesten pituushyppy ja naisten 100 m, joissa taso on hyvä ja laaja. Haastankin kaikki yleisurheilua arvostelevat tekemään vaikka seuraavan sarjan, jolla ei vielä kuuhun pääse, mutta haastetta on sopivasti: 
Miehet:100 m juoksu: 12,5 s, pituushyppy 6 m, korkeushyppy 1,7 m, keihäs (800 g) 45 m, kiekko (2 kg) 33 m, kuula (7,4 kg)  11,5 m, 3000 m juoksu alle 10,5 min. 
Naiset:
100 m juoksu: 13,5 s, pituushyppy 5 m, korkeushyppy 1,5 m, keihäs ( 600 g) 35 m, kiekko (1 kg) 27 m, kuula (4 kg) 8 m, 3000 m juoksu alle 11,5 min. 

En tiedä mahtaako ketään kiinnostaa meidän kirjoittajien treenitulokset? Omasta mielestä tulosten jakaminen kuulostaa enemmän turhalta huutelulta kun muiden mielenkiinnon tyydyttämisestä. Loppuun joulukevennys?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!