19.12.13

Reumatuomio

Julkista terveydenhuoltoa on ruoskittu mediassa jo niin paljon, että sietäisi ottaa opikseen ja vetää ranteet auki. Tällä kerralla julkisella asioidessa tuomio oli mieluisa. Mieluisa siksi, että omaan tuomiohistoriaan kuuluu mm. veren hyytymistauti (tuomio kumottiin yksityisellä). Virtaselle epäilty reuma osottautui siis epätodeksi.

Veri- ja virtsakokeet, polvien ja keuhkojen röntgenit ja lukuisat käsikopelo + ultraääni testaukset sanoivat kaikki polvien olevan kunnossa. Lääkäri vitsaili aluksi, että meikäläisellä on varmaan vaan liian isot reisilihakset jotka näyttää nestepusseilta. Siittä sitten tutkimuspöydälle ja sieltä noustessa ylös näytin nestepusseja. Lääkäri repesi siihen paikkaan ja sanoi niiden olevan lihasta.

Päivän tuomio julkiselta: liian isot reisilihakset.

Koitin räpsiä kuvia polvesta, ettei meikäläistä nyt ihan tahvona pidetä kun erehtyy lihasta nestekertymäksi, muttei niistä kuvista kovinkaan hyviä tullut... Jännityskuva mukana jotta näkee katoamistempun kun pussukat katoaa.

Treeniohjelmasta kuulemma kuuluisi jättää jalkoja pienemmälle ja panostaa muihin kehonosiin enemmän. Kaiketi siinäkin jotain järkeä on? Ehkäpä etukyykky ja maastaveto päiviä vois yhdistellä.

- V2

Siinä siis pussukat

Siinä hän jännittyneenä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!