10.12.13

Miksi aina läskit?

Mikä siinä on, että aina kannustetaan läskejä laihduttamaan? Vai johtuuko se vain valtaväestön painoindeksin kääntymisestä ylipainoiseen suuntaan?

Tunnustan siis olevani - ainakin sisäisesti - huomionkipeä kakara, joka haluaa tunnustusta saavutuksistaan. En koe mitään urheilun saralla siis vielä saavuttaneeni, mutta tällä työmäärällä ja ruokavaliolla moni ylipainoinen olisi karisuttanut liikakilot ja saanut lukuisia olantaputuksia mallia: "Job well done". Aivan kuin ex-pyörykät saapuisivat kuvitteelliseen maaliin kun ovat tietyn määrän läskiä karistaneet. (Maaliin saapuminen ajattelutapana ehkä johtuu sunnuntai-illan TV-ohjelmatarjonnasta).

Crosstraining Magazinen FB kommentin innoittamana kirjoitettu

Johtui mistä johtui. Väitän itse vikkelän suolen omaavana persoonana, että laihan on vähintään yhtä hankala kiloja kartuttaa kuin läskin niitä tiputtaa. En laihalla tarkoita sitä perus jantteria ketä vain on päättänyt aloittaa treenaamisen ja muuntautuu lyhyessä ajassa supermiestä muistuttavaksi patsaaksi. Vaan laihalla tarkoitan itseni kaltaisia, mukulasta asti honteloina pysyneitä siimakäsiä. Niitä kavereita keneltä ei liian usein ole jaksettu kysyä, että viitsiikö siirtyä vaan kenet on tuupattu syrjään kun se niin kevyesti on käynyt.

Ei tällä siis mitään muuta tarkoitusta kirjoituksena ole/ollut kuin herättää kannustamaan myös niitä laiheliineja salilla tekemään asioita oikein. Meitä ei ole yhtä paljoa kuin viresuonisairauksille alttiimpaa sorttia ihmisiä, mutta meitä ohjastetaan kyllä aniharvoin tekemisessämme. Olen kiittänyt lukuisia kertoja ja kiitän jälleen: kiitos kaikki Spartanilla ahkerasti käyneet PT-tutkinnot omaavat ja muut pätevät tapaukset. Ilman teidän ohjeita olisin rikkonut selkäni, räjäyttänyt niveleni ja kuollut levypainojen alle jo vuosi sitten.

Lisäbonuksena lukijoille (lähinnä koska uskon kyseisen ihmisen lukevan tämänkin kirjoituksen):
Olen tutustunut ihmiseen jonka tavoitteena on 2015 Suomen vahvinmies -titteli. Muutamalla keskustelukerralla tultiin siihen tulokseen, että saan olla osana treenauttamassa hänen tekemisiään. Tästä ehkä lisää jahka lumipallo lähtee pyörimään!

- V2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!