30.3.13

Emma&Julia Mittari WOD

Emma&Julia
Omahyväisen itsekeskeisesti ja omia kokemuksia myötäillen valitsimme V1:n kanssa tytteröille jo aikaisemmin blogissakin esiintyneen WOD:n päämittariksi tälle 8 viikkoiselle euforian täyttämälle kokemukselle.

(En ole kuullut Emmasta tai Juliasta treenin jälkeen. Toivotaan heidän olevan hengissä ja nimenomaan nauttivan euforiasta ennemmin kuin dysforiasta). 

Puolet kaksikosta oli luonnollisesti myöhässä. Yksi lisäsyy pistää kankunkehittäjäkaksikko koville. Palkinnoksi tästä ylenpaltisesti julkisen nöyryytyksen järjestämisestä nauttiva V1 pisti tytöt kuvattavaksi useammasta kuvakulmasta kuin olisivat halunneet heti alkuunsa.

Heti ensimmäisenä on kiitettävä Spartan Sport Centeriä tyttöjen treenaamisen sponsoroinnista. Jo valmiiksi kuntoilun eteen investointeja tekevät joutuisivat yöpymään ojanpenkalla ilman auttavaa kättä. Toisaalta se sopisi spartanlaiseen karaistamiseen. Hitto kun ei aikaisemmin tullut mieleen.

Huom Huom!
Emma ja Julia molemmat omistavat nyt perustiedot ruokavaliosta. Täten julistankin kaikkien heidän tuttujeen velvollisuudeksi seuraavalle 8 viikolle seurata ja tivata heidän syömistään. Jos ette nää heitä syömässä, kysykää että olisiko jo pian aika laittaa jotain proteiinipitoista suuhun...


Päivä saatiin käyntiin hölkkäilyllä, spurteilla, pyörityksillä ja hyörityksillä. Alkulämmittelyjen jälkeen alettiin ihmettelemään tekniikoita WODia varten.

For Time:
Row 200 m
15 reps: squat, ring row, push up
12 reps: squat, ring row, push up
9 reps: squat, ring row, push up
Row 200 m


"Tästä liikkeestä tulee vielä ongelmia"
Paikkojen ravistelun ja nestetankkauksen jälkeen oli sekuntikellot käynnissä. Emmalla ja Julialla oli molemmilla etuoikeus saada henkilökohtainen tuomari liikkeiden laskua ja hyväksyntää silmälläpitäen.
Odotettavissa ollut voiman puutos tulla tupsati taputtelemaan punaisia poskia molemmilla flikoilla. Kyykyt ja ring rowt onnistui suhteellisen kivuttomasti, mutta punnerrukset tuottivat tuskaa. Alusta alkaen naisten punnerruksiksi suunnitellut ojentaja-/rinta-akselin kuninkaat veivät ylenpalttisen loven molempien suoritusajoista:

Emma: 10:13
Julia: 10:42

Siinä niitä ongelmia sitten



Tyttöjen löydettyä keuhkonsa testin jäljiltä, käytiin maastavedon ja kyykyn tekniikoiden kimppuun.
Täysin arvaus, sillä tunnustusta ei tullut, mutta Emma ei ainakaan ollut ehtinyt tankkaamaan riittävästi energiaa tälle kerralle. Ensikerralla toivottavasti voidaan jättää pyörryttelyt vähemmälle...



Molemmista olisi saanut revittyä enemmän mehuja irti testi WODissa paremmalla tankkauksella pari tuntia ennen salia ja riittävällä raivolla suoritteen aikana. Ollakseen ensimmäinen reissu salilla tytöille, sietää tosin olla tyytyväinen.

Löysimme liikkuvuusrajoja, saimme maisteen kaasutus-tyyppisestä treenistä, kulutimme roimasti aikaa tekniikoihin ja saimme yleistä touchia tämän tyyppiseen tekemiseen. Seuraavaksi tapaamme Maanantaina ja aloitamme ohjelman mukaisen iloittelun. Silloin paikalla ajoissa ja hyvin syöneinä, eiks jeh?

- V2

PS.
Maanantaina fyysisen rääkin lisäksi pistämme Julian ja Emman koville julkisten lausuntojen kanssa. Kuullaan suoraan kankkukaksikon suusta miltä se näin alussa tuntuu kun pyöristetään pakaroita oikein tosissaan!


PPS.
Reissulta tarttui niin paljon kuvia matkaan, että parempi ne on julkaista jossain (alla).




1 kommentti:

  1. Julia30.3.13

    Mä annan lupaukseni ajoissa paikalla olemisesta, jos kuvaaja jää kotiin ens kerralla ;) Noh, tulipahan treenimotivaatiota kiitos kauheiden (realististen) kuvien! Vasen polvi tykkäs vähän kyttyrää ja turpoili treenin jälkeen, mutta kylmää ja kohoasentoa ja matka jatkuu :)

    VastaaPoista

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!