29.3.13

V1: Vertaisvalmennus II

On helpompi herätä kun on syy herätä...
Ja aamu avattiin Emmin kanssa salilla klo 09:00. Tai siis se oli tavoiteaika, mutta määräajasta myöhästyttiin hieman ja todellinen saapumisaika olikin 09:16:02

Tässä tulee vertaisvalmennuksen kovin juttu. Se on se kuri ja ryhmäpaine. Kun saliaika on sovittu, niin se pitää ja siitä ei luisteta. Itse heräilin aamulla ankean vitutuksen saattamana. Jopa keväinen aurinko vittuili suoraan silmään klo 06:30.

Nopea kauppareissu Aakkosten ääsmarkettiin ja reilu satsi -30% tarjouksessa olevaa kanafilettä sekä rahkaa piristivät kummasti mielentilaa. Salille ei rehellisesti siltikään huvittanut lähteä, mutta koska aika oli sovittu, se pitää.

Kuten jokainen ylihinnoteltuja saliasiakkuuksia joskus maksanut ja siinä luulossa elänyt että tuloksia voisi saavuttaa jollain muulla kuin raa´alla ja rumalla reenillä, minäkin tiedän kuinka helppoa on vain peruuttaa tai jättää menemättä Personal Rainerin piiskattavaksi aamulla.

Emmi ehkä pienessä mielessään luuli, että onnistuisi tällä kertaa luistamaan aamureenistä "koska ei vain huvita" -tyyppisesti. VÄÄRIN MENI. Revittyäni itseni ylös sianpieremän aikaan ihan vain kyseisen neidin perseen piiskaamista varten, pidin myös huolen siitä että tämä raahaa pienen paksun (henkisesti) perseensä salille.

Lähes väkivaltaisella asenteella lähdinkin noutamaan tätä yöjuoksun suomenmestaria, tarvittaessa sängystä asti. Perillä neiti olikin jo aikaisemman viestikeskustelumme perusteella osannut varautua pahimpaan ja pakannut salikassin, sekä vetänyt kalsarit jalkaan. Ei muuta kuin sohvalla kiukutteleva pikkutyttö kantoon ja autolla kohti Kupittaan urheiluhallia.

Muutama aamuinen juoru ja reipas vittuilu herättivät onneksi prinsessa ruususen todellisuuteen, tai sitten se oli se jalkaprässi, jota tänään hierottiin failureen asti.

Look cool or play dead.
Ohjelmaan kuului muun muassa:
  • Lämpät soutulaitteella
  • Ylätalja 3 x 8 viimeinen sarja maksimipainolla
  • Jalkaprässi 10 kg nostoin failureen saakka
  • Bulgarialainen kyykky 3 x 8
  • Reiden ojentajat ja lähentäjät härveleissä
  • Yhdenjalan prässi 3 x 8 toiston maksimi
  • Mukava satsi vatsalihaksia eri tyyleillä
Silmät hakee mut sormi löyty...
Kun salikassi lopulta heilahti olalle ja ilmoitus kohti pukuhuonetta sai neidin hymyilemään liiankin leveästi, totesin epäonnistuneeni jossain. Viimeisenä treeninä vedettiinkin tämän seurauksena askelkyykkykävelyä urheiluhallin koko pituudelta pukkareiden portaikkoon asti. (Emmi tosin lepäili hetken verkko-ovea vasten ennen pukkareihin menoa).

Vertaisvalmentamisen toinen etu on se, että on joku joka ottaa kopin kun reisilihakset ja pakarat pettävät alta portaikkoon mennessä ;)


Jos treenille lähteminen on vaikeaa, menkää aina yhdessä kaverin kanssa ja sopikaa vaikka lintsareille soveliaasta rangaistuksesta...




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!